100% Zasebnost in zaščita osebnih podatkov

Naša prioriteta je, da ostanejo vaši podatki zasebni in zaščiteni. Vemo tudi to, da, ko delate preko interneta pričakujete varne pretočne kanale podatkov in njihovo zaščito.

TeamViewer – 100% Varnost

TeamViewerov šifrirni sistem temelji na izmenjavi 2048 RSA (to je algoritem za javni ključ kriptografije) javno/zasebnih ključev in AES(256 bit) kodirne seje. Ta tehnologija temelji na istih standardih kot https/SSL in je popolnoma varna. Ker privatni ključ nikdar ne zapusti strankin računalnik, zagotovi, da medsebojno povezani računalniki vključno z TeamViewer strežniki ne morejo dešifrirati podatkovnih tokov. TeamViewer samodejno generira ID številko in pred vsako povezavo preveri to ID številko, da ga ni mogoče ponarediti. TeamViewer ima tudi naslednje možnosti za dodatno varnost:

  • Črno-bela lista, če se TeamViewer koristi za vzdrževanje računalnikov, ki so brez nadzora, lahko uporabimo črno belo listo, da omejimo dostop do teh računalnikov.
  • Brez navideznega načina – program TeamViewer nima opcije da bi deloval prikrito v ozadju, tudi ko deluje kot Windows storitev, je vidno da se uporablja program in se ga ne da uporabiti za skrito opazovanje računalnikov in delavcev.
  • Zaščita gesla – ustvari se enkratno geslo, ki ga lahko povemo drugim in se lahko uporabi za dostop do računalnika. Po vnovičnem zagonu programa TeamViewer, se vedno generira/ustvari novo geslo za dostop do vašega računalnika.